<<<<< >>>>


close

<<<<< >>>>


Cistella de la compra

No tens articles a la teva cistella de la compra

GREEN T

Torn professional d'elevació hidràulica per treballar el bonsai


Finalment tenim el plaer d'anunciar-vos l'arribada al mercat europeu d'un instrument que serà i es convertirà en una indispensable ajuda per a tots els artistes del bonsai, professionals i també ideal i molt pràctic per les escoles, d'aquesta manera tots podran dissenyar i treballar millor les seves plantes. Des de sempre els artistes del bonsai japonesos solen utilitzar torns d'elevació hidràulica, però els seus preus prohibitius han limitat la seva difusió a Occident. Gràcies a l'estudi i la col·laboració de reconeguts professionals, podem finalment oferir un instrument inspirat en la taula japonesa tradicional però, perfilant i millorant cada un dels seus detalls.

 

Green T Models

 

Us preguntareu: Per què escollir Green T?  I la resposta serà, perquè Green T és:

 

+ Gran

La superfície de suport de 58 cm. de diàmetre en lloc dels habituals 50 cm. això li permetrà treballar els arbres més grans com els més petits. En aquest segon cas sempre resulta molt útil disposar d'un espai lliure, on podrem convenientment utilitzar com a suport per les eines de treball.

 

+ Robust

Taula de suport en fusta contraxapada de pi, fenòlica marina (material que es fa servir en la fabricació nàutica), pintada i recoberta en goma antilliscant  (4 mm. de gruix duresa Shore A 70).
Cargols i casquells roscats completament en acer, capacitat d'elevació fins a 200 kg. Tots els materials utilitzats en la construcció de Green T estan pensats per garantir una excel lent resistència a la humitat.

 

+ Funcional

Base de metall amb suport estel·lar sobre 5 punts i aixecament de la bomba hidràulica amb control de pedal. Alçada de la superfície de suport variable (mínim 43 cm. - màxim 60 cm.) Desconnexió del fre de rotació amb un senzill moviment del pedal. 5 anells de metall extraïbles, col·locats en la part inferior de la taula de treball, permeten un ancoratge segur del bonsai a la taula que utilitzem per fer la nostra feina.

 

+ Lleuger

Malgrat tenir característiques superiors a un torn japonès, GreenT té el mateix pes dels seus competidors japonesos: 15 Kg. 


 + Convenient

 

Green T surt al mercat amb un preu únic de venda a públic de 285,00 € ,IVA, embalatge i transport inclosos per Europa Occidental. Prop de la meitat de preu de un torn d'importació japonesa!Green T és un producte Made in Italy

2 Item(s)

per pàgina

Quadrícula  Llista 

Set Descending Direction

2 Item(s)

per pàgina

Quadrícula  Llista 

Set Descending Direction

<<<<< >>>>


close

<<<<< >>>>